EXAMCAMP.COM.NG
HOME
JAMB
WAEC
NECO
NABTEB

Welcome to EXAMCAMP.COM.NG,
We Provides Real JAMB, WAEC, NECO, NABTEB, GCE. Expo/Questions/Answers/Syllables
Whatsapp/Sms Us
» 09052769975 | 08020867014
PLEASE DON'T CALL OUR NUMBER TEXT OR WHATSAPP US WE WILL REPLY FAST!! «
» 2018/2019 WAEC QUESTIONS AND ANSWERS SUBSCRIPTION DETAILS «
» 2018/2019 JAMB CBT QUESTIONS AND ANSWERS SUBSCRIPTION DETAILS «
» EXAMCAMP DAILY/PER PAPER SUBSCRIPTION DETAILS FOR WAEC/NECO/NABTEB EXAMS. «
» 2018/2019 WAEC SSCE MAY/JUNE SYLLABUS FOR ALL SUBJECTS ( PDF )«
JAMB RECOMMENDED BOOKS FOR ENGLISH, MATHEMATICS, CHEMISTRY, PHYSICS AND BIOLOGY
WAEC SSCE/GCE PAST QUESTIONS AND ANSWERS BY WAEC ONLINE E-LEARNING.


JAMB 2018: 40 Likely Questions From The InDependence That Might Be Asked In 2018 UTME.
You are here in Home » Uncategorized

JAMB 2018: 40 Likely Questions From The InDependence That Might Be Asked In 2018 UTME.

Posted on February 17, 2018 || Section: Uncategorized

The questions below are picked from different sources. I advice to read painstakingly, and make sure you study the questions very well, as they might be asked in Jamb examination.

Answers are indicated by this sign (√)
Lets get going

1. “An old man should be contemplating his mortality than dreaming of women” – this statement was stated by who?

a) Tayo
b) Mr. Richardson
√c) Mr. Ajayi
d) Miriam

2. Which day of the week did Tayo leave Nigeria for Oxford in 1963?

a) Saturday
b) Sunday
√c) Monday
d) Tuesday

3. How many people were in the car when Tayo was being taken to Uncle Kayode’s place?

a) three
b) four
√c) five
d) six

4. The names of Tayo’s cousin in England were

a)Modupe and Tunde
b) Tunde and Yusuf
c) Bolaji and Ike
√d) Tunde and Jumoke

5. In 1963, Uncle Kayode returned from abroad as

√a) a senior army officer
b) an engineer
c) a wealthy politician
d) a Professor of English Language

6. ‘You’re off to be a Baliol man’ – who stated this?
a) Tyo’s father
b) Uncle Kayode
c)Ucle Bola
√d) Headmaster Faircliff

7. For what purpose is Tayo travelling to England?
Ans: To take up a scholarship at Balliol
College, Oxford

8. What is the name of Tayo’s school in England?
Ans: Balliol College

9. What is the significance of Tayo’s visit to relatives before embarking on his journey to England?
Ans: It is their tradition

10. Through what means of transportation does Tayo travel to England?
Ans: Water

11. Why is Tayo surprised that people do
not greet each other in passing in England?
Ans: Because in Nigeria, so much value is
attached to greetings

12. In what subject did Bisi receive the highest honours?
Ans: Geography

13. In the Ajayi motto, all things are expected to be done with moderation except what?
Ans: Study

14. Who is Mr Barker?
Ans: He His headmaster and Mr
Faircliffe’s old colleague

15. What reminds Tayo of his mother in the Barkers’ house?
Ans: Isabella cooks wonderful meals in a
way that reminds Tayo of his mother

16. Christine was in her third year of study when?
Ans: Tayo met her for the first Time

17. What is Vanessa Richardson’s nationality?
Ans; English

18. What is the name of the friend that Vanessa wrote a letter to, concerning the status of women?Ans: Jane

19. The full meaning of JACARI is?
Ans: Joint Action Committee Against Racial Inequality

No Responses Yet

Leave a Comment
Your Name:

Your Message:

NOTE:- After Dropping your comment, Wait for few minutes, your comments will appear after Moderation!!