ExamCamp.com.ng

WE PROVIDE ALL SSCE/GCE (WAEC/NECO/NABTEB/JAMB) EXAMS QUESTIONS AND ANSWERS.

WAEC GCE 2020 First Series ( Jan/Feb ) Exam Timetable.

THE WEST AFRICAN EXAMINATIONS COUNCIL
WEST AFRICAN SENIOR SCHOOL CERTIFICATE EXAMINATION TIMETABLE FOR PRIVATE CANDIDATES


Saturday, 11th January, 2020

Foods and Nutrition (Practical) Planning Session 1hr 9:30 am – 10:30 am

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Saturday, 18th January, 2020

French 3 (Oral)

Foods and Nutrition (Practical)
40mins

Time for the paper will be arranged by the Council

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Monday, 20th January, 2020

Civic Education 2 (Essay) 2hrs 9:30 am – 11:30 am

Civic Education 1 (Objective) 1hr 11:30 am – 12:30 pm

Agricultural Science 3 (Alternative to Practical Work)
1hr 30mins 3:00 pm – 4:30 pm

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Tuesday, 21st January, 2020

Agricultural Science (Essay) 2hrs 10 mins 9:30 am – 11:40 am

Agricultural Science 1 (Objective) 50 mins 11:40 am – 12:30 pm

Visual Arts 2 (Essay) 2hrs
50mins 2:00 pm – 4:00 pm

Visual Arts 1 (Objective) 50mins 4:00 pm – 4:50 pm

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Wednesday, 22nd January 2020

Government 2 (Essay) 2hrs 9:30 am – 11:30 am

Government 1 (Objective) 1hr
11:30 am – 12:30 pm

Chemistry 2 (Essay) 2hrs 2:00 pm – 4:00 pm

Chemistry 1 (Objective) 1hr 4:00 pm – 5:00 pm

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Thursday, 23rd January, 2020

Hausa 2 (Essay) 2hrs 9:30 am – 11:30 am

Hausa 1 (Objective)
1hr 11:30 am – 12:30 pm

Igbo 2 (Essay) 2hrs 9:30 am – 11:30 am

Igbo 1 (Objective)
1hr 11:30 am – 12:30 pm

Yoruba 2 (Essay) 2hrs 9:30 am – 11:30 am

Yoruba 1 (Objective)
1hr 11:30 am – 12:30 pm

Chemistry 3 (Alternative to Practical Work) 1hr 30mins 3:30 pm 5:00 pm

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Friday, 24th January, 2020.

Geography 2(Essay) 2hrs 9:30 am – 11:30 am

Geography 1(Objective)
1hr
11:30 am – 12:30 pm

Biology 3 (Alternative to Practical Work) 2hrs 3:00 pm – 5:00 pm

Health Education 3 (Alternative to Practical Work) 1hr 45mins 3:00 pm – 4:45 pm

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Saturday, 25th January, 2020

English Language 2 (Essay) 2hrs 11:00 am – 1:00 pm

English Language 1 (Objective)
1hr 1:00 pm – 2:00 pm

English Language 3 (Test of Orals) 45mins 3:00 pm – 3:45 pm

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Monday 27th January, 2020.

Physics 2 (Essay) 1hr 30mins 9:30 am – 11:00 am

Physics 1 (Objective)

1hr 15mins 11:00 am – 12:15 pm

Geography 3 (Practical and Physical Geography) 1hr 50mins 3:00 pm – 4:50 pm

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Tuesday, 28th January, 2020

Economics 2 (Essay) 2hrs 9:30 am – 11:30 am

Economics 1 (Objective)
1hr 11:30 am – 12:30 pm

Physics 3 (Alternative to Practical Work) 2hrs 45mins 2:00 pm – 4:45 pm

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Wednesday, 29th January, 2020

Christian Religious Studies 2 (Essay) 2hrs 9:30 am – 11:30 am

Christian Religious Studies 1 (Objective)
1hr 11:30 am – 12:30 pm

Islamic Studies 2 (Essay) 2hrs 9:30 am – 11:30 am

Islamic Studies 1 (Objective)
1hr 11:30 am – 12:30 pm

Literature-In-English 2(Prose) 1hr 15mins 2:00 pm – 3:15 pm

Literature-In-English 1 (Objective) 1hr 3:15 pm – 4:15 pm

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Thursday, 30th January 2020

Biology 2 (Essay) 1hr 40mins 9:30 am – 11:10 am

Biology 1 (Objective) 50mins 11:10 am – 12:00 noon

Health Education 2 (Essay)1hr 30mins 9:30 am – 11:00 am

Health Education 1 (Objective) 1hr 11:00 am – 12:00 noon

Financial Accounting 2 (Theory and Practice) 2hrs 30mins
2:00 pm – 4:30 pm

Financial Accounting 1 (Objective)
1hr
4:30 pm – 5:30 pm

Technical Drawing 3 (Sketches, Building and Mechanical Drawing) 2hrs 45mins 2:00 pm – 4:45 pm

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Friday, 31st January, 2020

Commerce 2 (Essay) 2hrs 9:30 am – 11:30 am

Commerce 1 (Objective) 50mins 11:30 am – 12:20 pm

Technical Drawing 2 (Essay) 1hr 45mins 9:30 am – 11:15 am

Technical Drawing 1 (Objective) 1hr 11:15 am – 12:15 pm
1hr 45mins
1hr

Literature-in-English 3 (Drama & Poetry) 2hrs 30mins 3:00 pm – 5:30 pm

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Saturday, 1st February, 2020

General Mathematics 2 (Essay) 2hrs 30mins 9:30 am – 11:00 am

General Mathematics 1 (Objective)
1hr 30mins 2:00 pm – 3:30 pm

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Monday, 3rd February, 2020

Further Mathematics 2 (Essay) 2hrs 30mins 9:30 am – 12:00 noon

Visual Arts 3A (Drawing) 3hrs 9:30 am 12:30 pm

Further Mathematics 1 (Objective) 1hr 30mins 3:00 pm – 4:30 pm

French 2 (Essay) 1hr 15mins 3:00 pm – 4:15 pm

French 1(Objective) 1hr 4:15 pm – 5:15 pm

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Tuesday, 4th February, 2020

Visual Arts 3B (Creative Design) 3hrs 9:30 am – 12:30 pm

Foods and Nutrition 2 (Essay) 1hr 15mins 3:00 pm – 4:15 pm

Foods and Nutrition 1 (Objective) 1hr 4:15 pm – 5:15 pm 1hr 15mins

Updated: January 8, 2020 — 4:53 pm

Pages

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ExamCamp.com.ng © 2019 Frontier Theme